Вхід | Реєстрація

Замість загиблого Дубинки завідувати транспортом у Полтаві буде Верига

Під час чергової апаратної наради в міськвиконкомі міський голова Полтави Андрій Матковський представив нового начальника відділу з питань транспортних перевезень та зв’язку. Ним став Ігор Верига, який до цього обіймав посаду заступника начальника. За даними прес-служби міської ради, Веризі поставили завдання ретельніше контролювати роботу транспорту, відразу реагувати на виникнення проблемних питань, взяти під особливий контроль роботу транспорту під час робіт на дачах та городах.
Нагадаємо, правоохоронці відмовили у порушенні кримінальної справи через відсутність складу злочину під час смерті Миколи Дубинки. За даними міліції, колишній начальник транспортних перевезень перебував один у квартирі під час виникнення пожежі: двері були зачинені із середині, ознак насильницької смерті не виявлено. Крім версії про нещасний випадок, розглядається ще одна: тіло Миколи Дубинки виявили біля вхідних дверей, що свідчить про його спроби вибратися з квартири. Дивно, що поряд з тілом були «бички» від цигарок, адже Дубинка не палив. За часів його керування транспортними перевезеннями до нього накопилися питання щодо застосування корупційних схем і нецільового розподілу бюджетних коштів на суму 2 млн. гривень.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2010, 16:27 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації