Вхід | Реєстрація

Близько 700 м2 нового газону буде замінено на Меморіалі Солдатської Слави

Газон власного виробництва комунального підприємства «Декоративні культури» був висіяний у розпліднику ще рік тому. Процес втрамбування нової зеленої трави бачили наші журналісти.
Меморіал Солдатської Слави у Полтаві – місце, яке найактивніше готують до 9 Травня. Тут вже фінішують роботи по мощенню плитки, наразі – черга за газоном.
Ось так спільниим зусиллями за допомогою спеціальних дерев'яних молотків готують головний газон Меморіалу. Жити він, говорять, буде довго, головне - аби полтавці його належно шанували.
Сергій Сілаєв, начальник КП «Декоративні культури»:
- Проектом реконструкції цього комплексу передбачено дернування газонів площею біля 700 м2. Ми використовуємо газон власного вирощування, що значно здешевлює роботу.
Цей газон було висіяно у розплідник рік тому, тож і відношення до нього, мов до рідної дитини, розповідає Надія Іванівна, яка вже 42 роки працює в «Декоративних культурах».
Надія Іванівна, працівниця КП «Декоративні культури»:
- Ми теж все готували. Висіяли його, поливали, потім спеціальною машинкою зрізали, і ось привезли сюди.
Завершити роботи по втрамбуванню газону планують до кінця тижня. Аби трава належно прижилась, поливатимуть газон двічі на день – вранці та ввечері. Візерунок головної клумби газону змінювати не планують. Око вже зараз починають милувати тюльпани. Нагадаємо, поливати як їх, так і новостворений газон, стане у рази простіше – на минулому тижні «Водоканал» тут встановив орошувальну систему. Вона, зазначають фахівці, дозволить поливати газони і клумбу на місці, без заїзду важкої техніки. Це, у свою чергу, дозволить зберегти сучасне мощення плитки.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2010, 18:06 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації