Вхід | Реєстрація

На Полтавщині завершився тематичний тиждень з охорони праці

З нагоди Дня охорони праці у міськвиконкомі відбулося урочисте засідання, на якому працівників цієї сфери вітали представники Держгірпромнагляду, Ради директорів, кращим вручили подяки і відзнаки. Для запрошених влаштували навіть невеликий концерт та підбили підсумки роботи у цій сфері за минулий рік.
Торік в обласному центрі рівень виробничого травматизму зменшився на 22% порівняно із попереднім роком. Під час перевірок було виявлено 1080 порушень на 177 підприємствах міста.
У рамках тематичного тижня з охорони праці, який тривав з 20 по 28 квітня, в області відбулися заходи, спрямовані на підвищення рівня безпеки праці на виробництві.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2010, 14:26 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації