Вхід | Реєстрація

«Ювілейний» причепурили

«Ювілейний» причепурили
Доріжка до Придніпровського ринку через парк «Ювілейний» більше не нагадує непролазні хащі. 22 та 23 квітня 200 працівників ринку провели грандіозний суботник.
Благоустрій охопив чималеньку територію парку «Ювілейний», починаючи від кінцевої зупинки тролейбуса «3-Б» і завершуючи власне Придніпровським ринком. Підприємці побілили дерева, встановили кілька лав, а головне – вигребли сміття, яке роками накопичувалося завдяки старанням несумлінних відпочивальників. Десятки гігантських пагорбів із опалих гілок, пакетиків, папірців, пляшок тощо сформували на узбіччях працівники ринку.
Ініціатором прибирання «Ювілей­ного» виступила громадська організація «Народна Рада», створена близько півроку тому. Нагадаємо, до її числа входить понад 1000 працівників Придніпровського ринку.
— Кілька п’ятиріч тому Кременчук був гарним містом, яке потопало у клумбах квітів, зелених алеях, палісадниках. А зараз влада не піклується про зелені легені міста. Тож кременчужанам залишається дихати загазованим повітрям. Ми вийшли на суботник, щоб облагородити цю зелену зону. Нам самим приємно ходити на роботу повз зелений масив, який не буде в такому плачевному стані, – говорить заступник голови ГО «Народна Рада», підприємець Іван Чумак.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2010, 15:50 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації