Вхід | Реєстрація

На «Толоці» товклися з толком

Щорічна акція «Зелена толока» цього року стала найбільш масовою за всю свою історію.
Понад 1000 осіб суботнього ранку, 24 квітня, взяли у руки граблі, мішки для сміття та пішли приводити у пристойний вигляд набережну Дніпра та прилеглу до неї територію Придніпровського парку. До справи приємної та корисної підійшли, як-то кажуть, усім світом. У списках організаторів – усі школи міста, а також медичний коледж, Кременчуцький льотний коледж НАУ, ВПУ № 7, залізничний технікум. Серед людей з граблями можна було роздивитися навіть спини депутатів міської ради.

Рідне місто має бути чистим
Традиційно беруть участь у «Зеленій толоці» разом з Молодіжним Парламентом Кременчука й члени громадських організацій «Нова Хвиля» та «Рідне місто».
— Те, що сьогодні так багато людей приєдналися до благоустрою парку, говорить про підвищення свідомості городян, про їхнє бажання брати участь у житті міста і робити його кращим. Проте я розумію, що знайдуться охочі звести всю цю працю нанівець. Тому пропоную закріпити за кожним парком або сквером громадські організації чи навчальні заклади, які опікуватимуться їх станом. Щодо порушників порядку, то тут врятують лише великі штрафи. Коли кожен кинутий недопалок дорого коштуватиме, людина не буде так необачно смітити,  – говорить депутат міськради, голова ГО «Рідне місто» Юрій Гриценко.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2010, 15:58 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації