Вхід | Реєстрація

Пожежа на вихідних

В м. Полтава, Октябрський район, по вул.Залізна, в квартирі, яка належить громадянці Я., 1977 р.н, виникла пожежа. Будинок належить ГЖЕД № 5. Вогнем знищено - ліжко та телевізор «Golstar», пошкоджено – штукатурне облицювання стін на площі 2 кв.м., меблеву стінку, міжкімнатні двері, дерев’яну віконну раму. Збитки - встановлюються. Врятовано квартиру та домашнє майно на загальну суму 95 000 грн. На місці пожежі виявлено труп родича господарки громадянина Ц., 1948 р.н., пенсіонера, який мешкав за цією ж адресою. Труп направлено в морг 1-ї міської лікарні м. Полтави для встановлення причини смерті. При ліквідації пожежі врятовано 63 чол. Причина пожежі – встановлюється. В гасінні приймали участь: 1 відділення та АД-30 ПДПЧ-2, 1 відділення ПДПЧ-32, 1 відділення АРЧ АРЗ СП.

Автор: ГУ МНС області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2009, 14:19 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації