Вхід | Реєстрація

9 травня у Машівці проведуть парад військової техніки

9 Травня перед машівським меморіалом Слави проїде 8 одиниць потужної військової техніки з бази місцевої військової частини. Для цього знадобиться 500 літрів солярки, 400 – бензину та 50 – мастила, пише Новини Полтавщини.
Тому всі сільгосптоваровиробники району внесуть свій вклад у матеріальне забезпечення параду. Свято почнеться о 10 ранку. Для дотримання безпеки під час руху колони задіють особовий склад райвідділу міліції та добровільних дружинників. Центральну вулицю перекриють.
Під час проходження техніки офіцери прокоментують все, що бачитимуть присутні на параді. Бронетранспортери й інші машини виставлять на спеціальному майданчику для огляду. Панахиди під час мітингу не буде. Натомість відбудеться вручення ювілейних пам'ятних медалей ветеранам. Ветеранів на свято підвезуть спеціальним транспортом. У солдатській кухні заплановано зварити 600 порцій солдатської каші з тушонкою. Повинно вистачити на всіх бажаючих.
Пригощання почнеться після святкового концерту. Увечері в центрі селища відбудуться пісенні та танцювальні конкурси і великий святковий фейєрверк.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2010, 11:17 | Машівка |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації