Вхід | Реєстрація

Машівська команда з пішохідного туризму успішно виступила на обласних змаганнях

Машівська команда з пішохідного туризму успішно виступила на обласних змаганнях
На фото: Сергій Свистун, керівник туристичного гуртка районної станції юних туристів-краєзнавців, Ірина Хворост, керівник гуртка, Микола Мальований, вчитель трудового навчання Михайлівської школи, Олександр Хворост, головний спеціаліст служби у справах дітей, Валентина Даниленко, вчитель фізкультури Кустолово-Суходільської школи, Марина Зінюха, вчитель англійської мови Селещинської школи та Віталій Дворніченко, директор районної СЮТК.
Члени команди й самі були вражені власними результатами. Адже на 36-і змагання працівників освіти і науки та студентів вузів прибули серйозні суперники із Миргорода, Пирятина, Кременчука, Комсомольська, Санжар, Решетилівки, Лохвиці, Лубен, Чорнух, Глобиного, Полтави та Полтавської технічної академії ім. Кондратюка. Змагання проходили з 23 по 26 квітня в Головачі Полтавського району на базі табору «Маяк». Машівська учительська команда виборола почесне п’яте місце серед тринадцяти команд області.
Але із двох видів змагань наші все ж вибороли призові треті місця. Це конкурс пісні та змагання двійок (пар) на смузі перешкод. Учасники попарно долали етапи із самонаведення переправ, простіше кажучи, будували підвісну дорогу через річку, проходили її і після цього знімали. Наша пара в складі Сергія Свистуна та Ірини Хворост стала другою в особистому заліку. Четверте місце посіла пара Олександра Хвороста та Миколи Мальованого. Пара Віталія Дворніченка та Марини Зінюхи була шостою. Тож у загальнокомандному заліку машівчан вдалося обійти тільки пирятинцям та миргородцям.
П’ятнадцятикілометровий крос-похід способом орієнтування на місцевості для нашої команди став дещо складнішим випробуванням. Тут вони були лише сьомими.
Три дні різноманітних туристичних видів змагань: підйомів, спусків, переправ, в’язань вузлів, транспортувань умовних «потерпілих» тощо закінчилися. П’яте місце в області – це пристойна заявка на визнання в туристичних колах освітян Полтавщини.
Наші педагоги переконливо довели своїм вихованцям, що можуть не тільки від них вимагати результатів, а й самі здатні блискуче їх демонструвати.
Членом судійської колегії обласних змагань був наш земляк Руслан Мигаль із Кошманівки, працівник пожежної частини.

Автор: Наталія СКОРИК, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2010, 11:21 | Машівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації