Вхід | Реєстрація

Кікбоксінг: «Легіон» здобуває шість золотих медалей

У Харкові відбувся Чемпіонат України з кікбоксінгу за версією WPKA серед дорослих та Чемпіонат центральної ради ФСТ «Україна» серед юніорів.
У Чемпіонаті взяли участь близько п’ятисот спортсменів майже з усіх регіонів України. Полтавську область на змаганнях представляв спортивний клуб «Легіон» на чолі з головним тренером Русланом Кривушою та тренером Владиславом Городчаніним.
Першим подвійне золото команді приніс Дмитро Руденко (вага 56,5 кг) у програмах лоу-кік та орієнтал, здобувши яскраві та тяжкі перемоги. Далі в найвидовищніших поєдинках турніру два золота виборов зірка полтавського таїландського боксу та кікбоксингу Роман Маілов (вага 64,5 кг). Що цікаво, побачивши техніку нашого спортсмена, двоє його суперників навіть відмовилися виходити на ринг. Ще одне золото полтавській команді приніс Олег Шамшев (вага 70 кг) у розділі орієнтал. У нього був напружений фінальний поєдинок, тому товариші похвилювалися за Олега.
На жаль, у двох фіналах програв наш боєць Богдан Погорєлов (вага 60 кг), також друге місце у розділі лоу-кік здобув полтавець Максим Нєчай (вага 67 кг).
Найкращим виступом серед юніорів можна вважати бій нашого земляка Аліма Набієва (вага 64,5 кг), який здобув золото у розділі орієнтал.
Готували наших спортсменів Руслан Кривуша, Влад Городчанін та Максим Голобородько.

Автор: Володимир СУЛИМЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2010, 17:03 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації