Вхід | Реєстрація

У Кременчуга будет свой прогноз погоды

Это потому, что вскоре в городе, возле мэрии, будет своя метеостанция.
И не просто будет, но и станет давать официальные данные о погоде на завтра, на неделю и так далее. Точность прогноза погоды будет сертифицирована надлежащим образом
6 мая сертифицировать станцию приедет главный метролог Украины. К этому времени метеостанцию уже смонтируют, установят и подключат всю необходимую аппаратуру.
После завершения всех документальных процедур станция будет давать вполне официальные прогнозы. И, главное, они будут как можно более точными именно для города. Ведь Кременчуг пока живёт данными о погоде, полученными от областных и всеукраинских метеостанций.

Автор: Николай ТАРАСЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2010, 17:02 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації