Вхід | Реєстрація

У Кременчуці змінять назву провулка Постишева

Кременчуцька організація партії «За Україну!» підтримала ініціативу спілки інтелігенції та товариства української мови з перейменування провулку Постишева в наддніпрянському місті.
У середині травня комісія Кременчуцького міськвиконкому збереться на засідання, на якому буде розглядатися затвердження кошторису зміни назви провулка Постишева 
Активісти партії «За Україну!» проведуть роз’яснювальну роботу для мешканців провулку. Пропонується підтримати іншу назву житлового масиву. Такими можуть стати Зоряний, Козацької слави та інші.
Нагадаємо, що 13 січня 2010 року Апеляційний суд м. Києва розглянув кримінальну справу, порушену і розслідувану СБУ за фактом вчинення Голодомору-Геноциду в Україні у 1932-1933 роках. Рішенням суду підтверджені висновки слідчих Служби безпеки України про організацію вчинення в 1932-1933 роках на території УСРР керівництвом більшовицького тоталітарного режиму. Серед них — секретар ЦК ВКП(б) Постишев Павло Петрович.

Автор: Прес-служба обласної організації «За Україну!»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2010, 16:40 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації