Вхід | Реєстрація

Миргородці збирають підписи проти корупції в міськвиконкомі

30 квітня ініціативна група миргородців в центрі міста розпочала акцію по збору підписів на підтримку звернення до Президента України Віктора Януковича як голови Антикорупційного комітету. У тексті зверненння, зокрема сказано про факт хабарництва в Миргороді.
«26 квітня 2010 року в своєму робочому кабінеті, при отриманні хабара, працівниками Служби Безпеки України, було затримано керуючого справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Віктора Карача. Громада міста обурена фактом хабарництва та занепокоєна існуванням системи, що дає можливість чиновникові міськвиконкому отримувати хабарі» - сказано у зверненні.
Миргородці просять Януковича взяти під особистий контроль хід розслідування даної справи, щоб довечти її до логічного завершення - суду. «Громада міста має надію, що Ви своїм авторитетом зможете забезпечити незалежне і неупереджене розслідування справи по факту хабарництва одним із керівників виконавчого комітету Миргородської міської ради» - сказано у зверненні.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2010, 16:39 | Миргород |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації