Вхід | Реєстрація

МУЗИЧНІ БАРВИ Сенчанська школа естетичного виховання

28 квітня в приміщенні Сенчанського сільського Будинку культури відбувся звітний концерт учнів та викладачів Сенчанської дитячої школи естетичного виховання.
Перед концертом гості, батьки та учні переглянули виставку малюнків художньої студії «Спектр» (викладач Надія Василівна Бандурко).
За доброю традицією на початку концертної програми викладачі школи естетичного виховання виконали відомий твір нашого славетного земляка, композитора І.О.Дунаєвського ¬– «Заздравную».
В святі музики взяли участь близько 80 учнів. Були представлені твори композиторів: Д.Кабалевського, А,Штогаренка, І.Берковича; виконувались п’єси на українську тематику, а також мелодії із репертуару групи «Любе» та «Парк Горького».
Звучали пісні «Про пташиний двір» у виконанні Алли Недовби, «Зозуленька» – Юлії Тимченко.
Ансамбль «Веселята» (соліст Валерій Бугай), представили пісню «Домовий». Успішно виступили також дуети баяністів, гітаристів, піаністів та ансамбль скрипалів.
Глядачі тепло вітали прекрасний хореографічний колектив «Зорецвіт» (керівник Л.В.Безнос). Танці заквітчали своїми яскравими костюмами різних народів: «Сіртакі», «Козачок», «Хава-нагіла», «Полька», «Ноченька», «Сенчанські веселини»; учасники молодшої групи хореографічного колективу порадували глядачів танцювальними композиціями «Антошка», «Улыбка».
Дуже привабливими були наймолодші учасники концерту Тарас і Денис Середняки, які виконали пісню «Я играю на пианино».
До 65-річниці Великої Перемоги були представлені такі пісні: «В землянке», «Ехал я из Берлина», «Смуглянка», які виконали М.Лупало, В.Пересада, В.Добрик.
Щиро бажаємо і надалі плідно працювати на ниві розвитку музичного мистецтва!

Автор: Т.Прядка, викладач Сенчанської ДМШ, www.lv-culture.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2010, 12:13 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації