Вхід | Реєстрація

ДАЇшники контролюватимуть квести, що проводитимуть у Полтаві

Організатори «Квесту Перемоги» і «Квесту СКАРБ МАЗЕПИ» звернулися до керівництва полтавського управління Державтоінспекції з пропозицією проведення спільного контролю за учасниками змагань та безпечністю проведення квесті.
Про це на прес-конференції в інформагентстві «НОВИНИ УКРАЇНИ» повідомив   начальник управління ДАЇ в Полтавській області Олександр Штепа.
«До нас звернулися организатори квесту «Скарб Мазепи» і запропонували співпрацю у популяризації та забезпечення безпеки дорожнього руху. Ті учасниці, які 8 травня будуть бігати у «Квесті Перемоги» і дозволять собі порушення правил дорожнього руху, будуть «зніматися» з маршруту. Саме такої домовленості ми досягли з організаторами цього заходу.
На всіх головних та найбільш небезпечних перехрестях, якими буде проходити маршрут, будуть виставлені наряди дорожньо-патрульної служби з приладами фіксації «Визир», що працюють у фото- та відеорежимі. Всі порушення будуть зніматися і потом демонструватися, щоб не виникало жодних спірних моментів», - пояснив Олександр Штепа.
У свою чергу організатор «Квесту Перемоги» та «Квесту СКАРБ МАЗЕПИ» Антон Петько повідомив, що учасникам буде дозволено використовувати лише громадський транспорт, а не особистий.
«Ми зараз також будемо працювати над тим, які види транспорту будуть дозволені на основному квесті, а які - ні. Виникають певні питання з питань використання скутерів, адже вийшов новий закон, який зобов’язує власників мати всі необхідні документи на скутер. Ми всі ці моменти разом з Головним управлінням відпрацьовувати, тому що головне – це безпека. Можливо ми і заборонимо використовувати ті чи інші засоби.
По результатам Квесту Перемоги ми зробимо фото- та відеозвіт, знімемо відповідний фільм і покажемо людям, які цим зацікавляться - яким чином можна буде брати участь у головному квесті України «СКАРБ МАЗЕПИ»  і як може працювати полтавська міліція, щоб ні в кого навіть думки не виникало щоб порушувати правила дорожнього руху», - повідомив Антон Петько.

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2010, 12:44 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації