Вхід | Реєстрація

Подаруємо радість дітям!

Аби кожен маленький миргородець відчув прихід великого християнського свята - Світлого Воскресіння, в період Великодніх свят Миргородський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить благодійні заходи.
Цього року крім традиційного Великоднього свята був проведений ще один святковий захід, метою якого було подарувати радість дітям, які потребують підтримки. Ініціатором святкового дійства виступив нещодавно створений Центр сімейного дозвілля «Джерело» Миргородського відділення Всеукраїнського фонду «Варнава»(директор Шокало О.Г.). Учасниками стали 30 дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають у місцевому банку даних м.Миргорода.
У залі Центру сімейного дозвілля «Джерело», святково прикрашеному повітряними кульками, дітей зустріли казкові герої Карлсон, Клоун та Мальвіна, які проводили з малечею веселі конкурси та розваги. В ході проведення заходу діти переглянули виставу на біблійну тематику та пригощалися солодким пирогом. По завершенні святкового дійства діти отримали подарунки: іграшки, солодощі та фрукти від спонсорів ( ВАТ «Миргородський хлібозавод» та ТОВ ФОЗІОСТ магазин «Сільпо»).
Організатори щиро вдячні усім, хто підтримує подібні ініціативи, та запрошують до співпраці усіх, готових надати допомогу дітям.
Бажаючих долучитися, чекаємо за адресою: м.Миргород,вул.Сорочинська,14,к.202, т. 5-51-25, Миргородський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Автор: В.В.Максимова, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2010, 16:17 | Миргород |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації