Вхід | Реєстрація

Кримінальна хроніка

Якби у людей росли крила
За останні кілька днів у Кременчуці сталися два випадки, коли люди випали з вікон. Перший постраждалий – чоловік, який намагався у ніч з 28 на 29 квітня потрапити до своєї квартири на 3-му поверсі. Чоловік не міг відчинити двері і хотів забратися через сусідський балкон на 4-му поверсі. Та, на жаль, зірвався вниз. Постраждалого госпіталізовано до лікарні.
Другою постраждалою стала жінка, яка випала з вікна квартири на 2-му поверсі. Подробиць випадку у міліції не повідомляють. Жінка перебуває у лікарні, стан її здоров’я наразі задовільний.

Двічі постраждалий пенсіонер
Спочатку у дідуся викрав автівку власний онук, а потім злодії машину «роззули».
21-річний молодик самовільно взяв із гаража «Таврію». Щоправда, не чужу, але й не свою. Мало того, що дідусь не дозволив, онук ще й на місце машину не поставив. У результаті за ті 2 доби, доки автівка була безпритульною, з неї зняли три колеса. І це, зважаючи на те, що пенсіонер беріг свою «Таврію», як зіницю ока: машина була майже новою, всього 300 км пробігу. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за незаконне привласнення транспортного засобу. Автомобіль вилучено.

Смертельний алкоголь

1 травня до Третьої міськлікарні було доставлено чоловіка у надзвичайно тяжкому стані. Медики констатували алкогольну кому. На жаль, 52-річний пацієнт невдовзі помер у лікарні.

1 Травня міліціонери нудьгували
Правоохоронці кажуть, що 1 Травня у Кременчуці минуло спокійно. Щоправда, без сварок та бійок не обійшлось, але їх кількість була незначною. Загалом упродовж святкових днів на вулицях міста зафіксовано 4 факти тілесних ушкоджень, стільки ж бійок та кілька дрібних крадіжок. У кількох випадках громадяни скаржилися на порушення тиші.

Нещасний випадок у дитсадку
29 квітня в одному з дошкільних закладів Кременчука впала шафа, в результаті чого постраждало двоє 5-річних дітей – хлопчик і дівчинка. Причому хлопчика госпіталізували до реанімації.
Шафа була прикріплена до стіни, але кріплення ослабло і меблева конструкція впала. У результаті хлопчик отримав тупу травму живота, а дівчинка – травму голови. Ушкодження у дівчинки незначні, її відпустили додому. У лікарні кажуть, що хлопчика невдовзі перевели до травматологічного відділення, а на свята теж дозволили перебувати вдома.
— Діти більше постраждали від стресу, ніж від шафи. Дівчинку зачепила няня, коли кинулася до дітей, хлопчик теж стояв поруч, а не безпосередньо опинився під шафою. Взагалі, ситуація серйозна, наразі триває службова перевірка. До вихователів групи, завідувача дитсадка та завгоспа буде застосовано дисциплінарне покарання, – прокоментував випадок начальник міськуправління освіти Геннадій Москалик.
У дошкільних закладах Кременчука пройде перевірка з техніки безпеки.

Житловий будинок злетів у повітря
30 квітня в одноповерховому будинку по вул. Гірській стався вибух газоповітряної суміші. Пожежі на місці трагедії не було, але будівля зруйнована і більше непридатна для проживання. Внаслідок вибуху постраждав чоловік. Йому надали першу медичну допомогу, від госпіталізації постраждалий відмовився. Співробітники МНС з’ясували, що причиною вибуху стало порушення правил експлуатації газового обладнання.

Не ображайте таксистів!
29 квітня до міліції надійшла скарга від приватного таксиста. На його автівці пробили шини! Як з’ясувалося, цей прикрий факт – лише один епізод із детективу, що розігрався між позичальником та кредитором.
Міліціонери встановили, що таксист заборгував знайомому близько 1000 грн. Одного дня цей клієнт попросив таксиста відвезти його у район вул. 50 років СРСР, а там між чоловіками і виник конфлікт. Наразі відомо, що кредитор погрожував таксистові, а щоб його слова звучали переконливо  – пробив ножем шини автомобіля.
Міліціонери мають остаточно визначити, чи заборгував кредитор перед законом, і тоді йому доведеться відповісти за хуліганство.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації