Вхід | Реєстрація

Добро до добра не довело

Пенсіонерка з Полтави позичила гроші чужому чоловікові на лікування матері. Натомість молодик витратив кошти на себе, а добросердна жінка залишилася ні з чим.
Позичальник нещодавно повернувся з тюрми і хотів розпочати нове життя. Якось він зустрів свою знайому і запропонував їй кілька днів провести разом.
3 дні пара втішалася в орендованій квартирі, але гроші швидко закінчилися. Тож чоловік згадав про свого тюремного товариша та його матір, яка проживала у Полтаві. Молодик поспішив до пенсіонерки і розповів їй слізливу історію про свою матір, яка є дуже хворою, щойно перенесла операцію, а в сина, як на зло, ні копійки. Жінка не дуже повірила, але поспівчувала (під час побачень із сином вона бачила цю пані!) і таки зважилася віддати все, що має на «чорний день» – 100 доларів.
У визначений час позичальник гроші не повернув. Пенсіонерка вже не знала, що й робити, та раптом знайшла у записнику номер телефону матері аферис­та. Зателефонувавши, дізналася, що «хвора» мати жива-здорова й з сином не спілкується.
Невдовзі правоохоронці затримали зловмисника. Тепер йому загрожує до 3-х років позбавлення волі.

Автор: www.mia.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації