Вхід | Реєстрація

Хорольський МКК почав випуск дитячого харчування

ТОВ «Нутрітек Україна», яке контролює Хорольський молочноконсервний комбінат дитячих продуктів, із 12 жовтня (після першого етапу модернізації) оновило випуск всіх видів продукції дитячого харчування. Відтепер дитячі суміші мають нову упаковку та більше не мають потреби у варінні перед вживанням. Як сказано у повідомленні комбінату: «Реконструкція ключових вузлів виробничого обладнання й технологічних процесів дала змогу Хорольському комбінату, не міняючи рецептури, налагодити випуск дитячих молочних сумішей «Малиш», «Малютка» швидкого приготування, які не потребують варки (кип'ятіння)».
При технічному переоснащенні виробництва були в комплексі оновлені всі процеси й удосконалений хіміко-мікробіологічний контроль виготовлення продукції. Одночасно з модернізацією комбінат оновив дизайн упаковки дитячих сухих сумішей «Малиш», «Малютка» і дитячих каш «Малишка». Представник уточнив, що вже у жовтні продукція в нових пачках з'явиться у торговельній мережі. Нині молоко для свого виробництва комбінат відбирає зі спеціальних сировинних зон.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2009, 15:34 | Хорол | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації