Вхід | Реєстрація

Роковини УБОЗу

Роковини УБОЗу
Свої 19-ті роковини плідної праці на благо держави відзначає одна з кращих служб Полтавської області – Управління по боротьбі з організованою злочинністю. З цієї нагоди, 5-го квітня, в актовій залі УБОЗ ГУМВС України  в Полтавській області відбулися урочисті заходи, на які керівник УБОЗу Михайло Кривоший запросив поважних гостей: очільника міліції Полтавщини Олександра Рудяка, полтавського міського голову Андрія Матковського, голову Полтавського окружного адміністративного суду Федора Соколенка, заступника голови апеляційного суду Сергія Мілаша, заступника голови Державної податкової адміністрації Віталія Захарченка та представника Полтавської обласної прокуратури Миколу Кармазіна. Серед запрошених були і почесні ветерани служби.
Першим своє вітальне слово до працівників УБОЗ сказав керманич міліції області Олександр Рудяк. «Авторитет, якого набуло Управління за роки існування, непохитний, - стверджував Олександр Вікторович, - адже УБОЗ кардинально відрізняється від інших служб та підрозділів тим, що розкриває найгучніші, найскладніші та найрезонансніші злочини!»
Згадавши теплим словом ветеранів, начальник міліції області побажав усім присутнім невичерпної енергії і оптимізму, міцного здоров’я, душевного тепла,  справжнього людського щастя та бути гордими працювати у елітному підрозділі області.
Вітальні слова на адресу служби-іменинниці звучали і від поважних гостей, і від ветеранів у особі Станіслава Руденка, і навіть від юних вихованців Андріївської школи-інтернату, які приїхали із Новосанжарщини, аби привітати свої шефів з професійним святом. У подарунок офіцерам діти підготували пісні та вірші у власному виконанні. А найбільшого подиву міліціонерів отримав презентований директором інтернату Оксаною Борсук рушник, який діти до свята вишили власноруч.
Та не лише іменинники отримували подарунки, але й самі офіцери підготували для дітей сюрприз. Кожний маленький гість поїхав з міліцейського свята з набором іграшок та добрим настроєм.
Далі правоохоронці насолоджувалися чудовою концертною програмою, підготовленою творчим колективом “Сувенір”.       

Автор: Алла КВІТА, інспектор ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2010, 14:17 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації