Вхід | Реєстрація

«Зоря» виграє Кубок кубків

17 жовтня у селі Драбинівка відбувся розіграш Кубка кубків. Участь у ньому взяли чотири команди, які протягом сезону вигравали великі районні турніри. А перемогу святкував чемпіон району — руденківська «Зоря».
Перед початком розіграшу команди привітав організатор і капітан драбинівської команди «Чиста криниця» Віталій Баранович. Після цього провели жеребкування і розпочався розіграш. Команди грали в одній групі за коловою системою у три тури.
У першому турі новосанжарська «Сила Ради» з мінімальним рахунком переграла шедіївський «Лиман» — 1:0. А руденківська «Зоря» так само мінімально здолала господарів з «Чистої криниці» — 1:0. У другому турі «Сила Ради» та «Зоря» в очній зустрічі розійшлися мировою нічиєю — 0:0. «Чиста криниця» завдяки єдиному голові перемогла «Лиман» — 1:0. Перед заключним туром шанс здобути почесний кубок мали всі команди, окрім «Лиману». У напруженому поєдинку між «Силою Ради» та «Чистою криницею» спочатку перемагали новосанжарці, але потім пропустили два голи і поступилися — 1:2. Але навіть ця перемога не дозволила драбинянам перемогти у турнірі. Тому що «Зоря» в своєму матчі змогла здолати «Лиман» і виграти у зустрічі — 1:0 та посісти перше місце на турнірі загалом. ФК «Зоря» — 7 очок, «Чиста криниця» — 6, «Сила Ради» — 4, «Лиман» — 0.
Після завершення розіграшу голова районної федерації футболу Анатолій Чумак нагородив переможців турніру кубком та конвертом із грошовою винагородою. Свої грошові призи отримали і володарі другого та третього місць. Після цього на футболістів очікувала ще одна церемонія нагородження. Анатолій Чумак вручив медалі та грамоти переможцю та призерам районної футбольної першості — командам ФК «Зоря», «Сила Ради» та «Чиста криниця».

***

У черговому турі обласної першості новосанжарський «Стандарт» на виїзді зустрічався із командою «Нове життя» з Андріївки. Наші юніори у напруженому поєдинку поступилися своїм одноліткам з рахунком 4:2. А от дорослий «Стандарт» навіть шансів нав’язати якусь боротьбу не мав. По-перше, надто сильним був суперник, по-друге, на гру зібралося всього одинадцять футболістів. Це якщо рахувати разом із тренером і одним гравцем юніорського складу. Зрозуміло, що таким складом можна було розраховувати хіба що пропустити менше десятка… У підсумку команда програла з рахунком 7:0. Тепер у наступному турі наша команда також на виїзді має грати із «Візитом» з Диканьки. От тільки чи набереться склад на ту гру — поки що невідомо. Адже команду досить сильно зачепила не лише ігрова, але й фінансова криза. А без грошей у наш час давно вже ніхто нічого не робить.

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2009, 16:48 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації