Вхід | Реєстрація

Працівники Комсомольського райвідділу міліції завітали до ветеранів

Працівники Комсомольського райвідділу міліції завітали до ветеранів
Однією із традицій в Комсомольському МВ ГУМВС України в Полтавській області є привітання захисників Вітчизни, які в роки війни виявили мужність і героїзм, відстояли незалежність Батьківщини і проживають на території м. Комсомольська в кількості 6 чоловік.
Особисто начальником Комсомольського міського відділу підполковником міліції Самсоненком Віктором Володимировичем спільно з інспектором з кадрового забезпечення Крейсом М.В. було здійснено привітання учасників бойових дій ВВВ.
При зустрічі з Васюрою Володимиром Миколайовичем 1926 р.н., Коцюбою Іваном Ананійовичем 1927 р.н., Маджаром Юрієм Тихоновичем 1926 р.н., Нікітіним Євгеном Івановичем 1920 р.н., Степурою Георгієм Семеновичем 1927 р.н., Чернишовим Палладієм Єгоровичем 1927 р.н. кожному з них було вручено привітальні листівки та грошова допомога від імені начальника ГУМВС України в Полтавській області полковника міліції Рудяка Олександра Вікторовича, а також продуктові пайки від керівництва міського відділу. Спільно з рідними ветеранів обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення.
Ветерани м. Комсомольська залишилися задоволені теплими привітаннями і побажали працівникам ОВС наснаги, мужності, терпіння у нелегкій роботі і світлого неба.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2010, 14:51 | komsomolsk | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації