Вхід | Реєстрація

На Новосанжарщині міліціонери піклуються про ветеранів

Нещодавно на адресу члена колегії ГУМВС України в Полтавській області Валерія Корчукова надійшов лист вдячності від Федора Карпенка, полковника міліції у відставці. Ветеран дякує керівництву Головного управління міліції області, а також начальнику Новосанжарського райвідділу міліції Сергію Махну та його заступнику Віктору Загорульку за виявлену увагу, доброту та піклування про його родину.
Федір Кирилович пройшов нелегкий життєвий шлях, на якому довелося брати участь у бойових діях на Заході та Сході, зокрема на Степному, 2-му Українському, Забайкальському фронтах у складі 1-ї Гвардійської повітрянодесантної Звенигородсько-Будапештської ордена Суворова Червонознаменної стрілецької дивізії, 48-го стрілецького корпусу 53-ї армії.
Війна зустріла ще зовсім юного 15-річного хлопчика у червні 1941 року. Він пішов воювати і пройшов це нелегке випробування до кінця. З початку Японія, пустеля Гоббі, Хінчан, річка Ляохе… 20 років Радянської Армії, з них 9 років – Сахалін, Камчатка, Курили… У післявоєнний час Федір Карпенко віддав понад 20-ть років свого життя службі в міліції, а потім 12 років працював юрисконсультом.
Зараз Федір Карпенко – інвалід першої групи Великої Вітчизняної війни (після складної операції 19-ть місяців прикутий до ліжка). Проживає у селі Малій Перещепині, що у Новосанжарському районі, разом зі своєю дружиною – також інвалідом I групи ВВВ. Їхній будинок, якому вже більше двохсот років, розташований на болотяній місцевості, а тому потребує постійних ремонтних робіт. Завдяки турботі з боку керівництва Новосанжарської міліції будинок ветеранів підтримується належним чином - вчасно виконуються ремонті роботи та надається допомога по господарству.
У своєму листі до правоохоронців Федір Кирилович говорить: «Я дуже вдячний керівництву ГУМВС області за доброту,  розуміння та постійну увагу до моєї родини, а також за хороший підбір кадрів для новосанжарської міліції!».

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2010, 14:54 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації