Вхід | Реєстрація

Урочистий мітинг „Солдатський привал” відбувся у Крюківському районі Кременчука

7 травня  шану та хвалу подвигу солдату-визволителю віддавали у Крюківському районі міста. На урочистостях, присвячених священній даті – 65-ти річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні,  зібралася велика та дружня сім’я кременчужан. Керівники міста та району, члени депутатського корпусу, представники від  підприємств, учнівських та студентських колективів оточили увагою та турботою сивочолих  ветеранів. Звертаючись до головних героїв подій, міський голова Микола Глухов відзначив, що в цей  день кожен громадянин держави та міста  прославляє  героїзм, силу духу, ратну працю всіх ветеранів, які наближали щасливу мить Перемоги та  висловлює  скорботу за мільйонами нерозквітлих доль, нездійснених мрій та задумів. Микола Володимирович відмітив, що  для нас, нащадків солдат Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною назавжди залишиться   любов до Батьківщини, вірність  військовому обов’язку, довічна синівська повага до подвигу визволителів. Земляків-ветеранів також привітав голова Крюківського району Андрій Коваленко. Він подякував усім, хто виніс на своїх плечах всі тяготи війни, пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав із руїн рідний край. Андрій Володимирович запевнив старших товаришів, що справи, за які боролися та  над якими працювали ветерани, в надійних руках і мають надійних продовжувачів. Протягом усіх урочистостей в очах героїв-визволителів можна було побачити сльози печалі та радості від спогадів про ті страшні часи, гордості за здійснений подвиг, адже вони – переможці. Разом зі своїми нащадками ветерани Великої Вітчизняної війни пройшли стрункою колоною, на їх честь була підготовлена святкова концертна програма та  проведена демонстрація сил воєнної техніки із військової частини А-1546. Пам’ять про полеглих у жорстоких боях із фашизмом вдячні кременчужани вшанували хвилиною мовчання та поклали  живі квіти біля Братської могили.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2010, 15:24 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації