Вхід | Реєстрація

Рятувальники МНС взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Перемоги

9-го травня поблизу Меморіалу солдатської слави Полтавські рятувальники крокували в святковому параді присвяченому 65 річниці з дня Перемоги. Величне свято Перемоги об’єднало всі військові формування міста. Після покладання квітів до вічного вогню, ветерани Великої Вітчизняної війни та всі присутні змогли зануритися у день Перемоги 1945 року. Чудова театральна постановка повернення воїнів Радянської Армії на Батьківщину не залишила байдужим нікого. Дівчата в легеньких ситцевих платтях, із квітами в руках, зустрічали колону солдат у польових гімнастьорках та броньовану техніку, з гаслами про перемогу.
Бійці підрозділів МНС готували на польовій кухні солдатську кашу. Після офіційних святкових заходів волонтери із спілки соціальних служб для молоді запрошували ветеранів Великої Вітчизняної Війни до наметів де вони могли скуштувати солдатської каші та «фронтові сто грам».
Усередині намету рятувальники встановили композицію на бойову тематику біля якої ветерани фотографувалися із бойовими товаришами на згадку.
Також, напередодні свята Перемоги, керівництво Головного управління МНС України в Полтавській області взяли участь у покладанні квітів під час відкриття меморіалу «Урочища Шумейкого» що поблизу села Їстівецьк, Лохвицького району. Саме тут, у часи війни, велися запеклі бої в яких загинуло тисячі радянський солдатів.

Автор: Центр пропаганди ГУ МНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2010, 15:37 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації