Вхід | Реєстрація

Пирятинці не забувають своїх героїв

6 травня цього року з нагоди 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні у Пирятині урочисто відкрито офіційний пам’ятний напис на будинку на Майдані Незалежності, де проживає Анатолій Антонов - учасник бойових дій у Великій Вітчизняній війні, котрий у складі 253-ї дивізії звільняв наше місто від фашистських загарбників, Почесний громадян м. Пирятин.
З вітальними словами з нагоди цієї події до А. Антонова та усіх присутніх звернулися голова райдержадміністрації Микола Купріян, голова районної ради Олексій Рябоконь, в.о. міського голови Олександра Салівон, голова ради ветеранів району Богдан Дубецький та перший секретар райкому Компартії України Тамара Цупило. Зокрема, Олексій Рябоконь привітав Анатолія Антонова з ще одним підтвердженням визнання пирятинцями його звитяжного і життєвого шляху, адже він визволяв наше місто, розбудовував його. «Тепер кожен, хто проходитиме повз Ваш будинок, знатиме, що тут живе герой – людина, яка принесла мир нашій країні і визволення Пирятина та рідного краю».
Виступаючі привітали Анатолія Івановича з святом Перемоги, побажали добра, здоров’я і щоб його досвід, патріотизм і воля до життя й надалі служили прикладом підростаючому поколінню.
Ще два подібні офіційні пам’ятні написи встановлено на будинках, де проживають учасники бойових дій у Великій Вітчизняній війні, Почесні громадяни м. Пирятин Олександр Лобас і Григорій Шепель.
Цього ж дня також було відкрито меморіальну дошку учаснику бойових дій у Великій Вітчизняній війні, кавалеру шести орденів, Почесному громадянину м. Пирятин Тимофію Шестьорі (1913-2010 роки), який проживав по вулиці Жовтневій, 36.
Встановлення цих написів та меморіальної дошки є підтвердженням того, що пирятинці не забувають своїх героїв, і пам'ять про них відлунюватиме у серцях прийдешніх поколінь.

Автор: Пирятинська районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2010, 16:45 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації