Вхід | Реєстрація

Свято жителів мікрорайону «Центральний» Миргорода

Свято жителів мікрорайону «Центральний» Миргорода
Минулого понеділка, 3 травня, біля магазину «Барвінок», що знаходиться на вул.Данила Апостола, відбулося свято жителів мікрорайону «Центральний». Програма урочистостей була надзвичайно змістовна та насичена. Святкування розпочалося вітальним словом секретаря мікрорайону «Центральний»ю
А.І.Корольової. Антоніна Іванівна нагадала присутнім, що цьогорічне свято мікрорайону приурочене знаменній події – 65-річчю Перемоги нашого народу у Великій Вітчизняній війні. Багато років відділяє нас від тих грізних воєнних лихоліть. За цей час змінилися наші міста і села, виросли нові покоління миргородців, ще більше посивіли ветерани.
Проте юні жителі мікрорайону «Центральний» мусять бути гідними спадкоємцями як бойової, так і трудової слави своїх земляків. Тому під час святкування дня мікрорайону «Центральний», як свідчення спадкоємності поколінь, кільком юнакам та дівчатам, жителям мікрорайону, було вручено перший дуже важливий документ у їхньому житті – паспорт громадянина України. Цю почесну місію виконала начальник паспортного відділу, підполковник міліції М.К.Литвишко.
Кожна епоха має своїх героїв. Тому вшанували того дня і почесного жителя вул. Данила Апостола, ліквідатора аварії на ЧАЕС, кавалера ордена «За мужність ІІІ ст.», у минулому директора дитячої спортивної школи М.Г.Верещаку. Але найбільше уваги і шани під час святкування було виявлено, звичайно, учасникам Великої Вітчизняної війни, солдатським вдовам, дітям війни, в’язням концтаборів, учасникам партизанських загонів, жінкам-героїням і усім тим, хто ціною власного життя наближав світлий День Перемоги. Їх було пошановано квітами та цінними подарунками.
Присутніх на святі щиро вітали голова будинкому, що по вул.Данила Апостола, 6, О.Я.Лобунько, депутат міської ради В.М.Прокопенко, голова міської ради ветеранів України В.Ю.Вертелецький, миргородська поетеса, у минулому дитина війни, Т.І.Адешелідзе. Для всіх жителів мікрорайону того дня грав народний міський духовий оркестр ім.І.І.Шатравки під керівництвом Ю.Я.Козаченка. Святковий настрій створювали виступи народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Вечорниці» (художній керівник О.А.Наріжна), колективу циганської пісні «Амала» (художній керівник В.В.Горбунцов) та інших зірок миргородської естради.
Під кінець урочистостей усі учасники заходу мали можливість поласувати смачною солдатською кашею. А ще слід сказати, що свято стало можливим завдяки сприянню міської ради, відділу культури Миргородської міської ради та цілої групи спонсорів, а саме: магазин «Барвінок» (ПП В.І.Багацька, Р.В.Багацький), магазин «Арго» (ПП І.М.Курочка, В.І.Курило), магазин «Тисяча дрібниць» (ПП С.М.Новіков), магазин «Валентина» (ПП В.М.Тищенко), телерадіокомпанія «Орбіта» (директор Л.М.Габідулліна), фітнес-клуб «Лайм» (ПП Л.В.Абхайрова), магазин «Купідон» (ПП Л.О.Утюгова), зоомагазин (ПП В.М.Легкий) та багатьох інших благодійників.

Автор: Ольга ЧЕРКАСЬКА, Газета «Миргород наш дім»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2010, 12:16 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації