Вхід | Реєстрація

На Полтавщині рівень безробіття складає 3,4%

Як зазначила директор міського центру зайнятості Полтави Оксана Попова, рівень безробіття у Полтаві на кінець квітня становить 1,67%, що є майже природнім рівнем для нашого міста. Також за останніми статистичними даними, рівень безробіття в Україні склав 8,8%, в області – 3,39%.
Протягом січня-квітня поточного року послугами міського центру скористалося близько 7 тисяч мешканців, що на 11,5% менше ніж торік. Нині на обліку перебуває 3 тисячі 280 осіб. Спеціальний Інтернет-портал «Труд», на якому кожен безробітний може не лише ознайомитися з вакансіями, а також розмістити власне резюме, відвідали майже 2,5 тисячі полтавців. А 1,6 тисяч полтавців були працевлаштовані, що на 14% більше минулорічного показника.
Цього року відновлене фінансування такої послуги, як надання дотацій роботодавцям для створення додаткових робочих місць. Таким чином працевлаштовано 36 осіб.
За даними міськради, з початку року свою конкурентоспроможність на ринку праці підвищували 367 осіб, що на 37% більше ніж у минулому році. На організацію оплачуваних громадських робіт за чотири місяці використано 109 тисяч гривень. Цьогоріч у проекті програми «Турбота» на це закладено 60 тисяч гривень. Серед проблем залишається практика отримання допомоги по безробіттю людьми, які таємно працюють.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2010, 12:06 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації