Вхід | Реєстрація

В обласній раді продовжили розгляд проекту бюджету Полтавщини на нинішній рік

Сьогодні звіт керівника Головного фінансового управління облдержадміністрації слухали члени постійних комісій з питань бюджету, промислової політики, охорони здоров'я, використання надр та з питань депутатської діяльності.
Розпочалося спільне засідання депутатських комісій обласної ради з питань бюджету, промислової політики, охорони здоров'я, використання надр та депутатської діяльності зі звіту головного фінансиста Полтавщини Володимира Шапошніченка щодо проекту обласного бюджету на 2010 рік. Нагадаємо, видатки становлять близько 2 млрд. грн. З цієї суми, зокрема, майже 266 млн. підуть на розвиток освітньої сфери, понад 370 млн. отримає галузь охорони здоров'я, трішки більше 14 млн. грн. підуть на розвиток фізкультури і спорту.
Дискусію у залі викликало питання про внесення змін до показників цьогорічного обласного бюджету. На це планується витратити понад 16 млн. грн.
Зокрема, 5 млн. грн. піде на реконструкцію обласного театру ім. Гоголя, 700 тис. – на ремонт міського аеропорту. Керівник же обласного спорту Віктор Пожечевський повідомив присутнім: незабаром на базі спортшколи «Олімпійські надії» планують відкрити відділення кінного спорту, тож на часі – виділення коштів на закупівлю необхідного обладнання. Проте, голови комісій наголосили: питання про виділення коштів можна буде вести лише після фактичного відкриття відділення.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2010, 13:14 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації