Вхід | Реєстрація

Працівниками Полтавського РВ викрито крадіжку фундаментних блоків

Одними з найрозповсюдженіших крадіжок на даний час є крадіжки будівельних матеріалів, оскільки коштують вони не мало та злодії на них непогано наживаються.
Так нещодавно працівниками сектору карного розшуку Полтавського РВ було викрито саме такий злочин. До Полтавського відділення міліції по телефону звернувся мешканець с. Розсошенці, який повідомив, що з його земельної ділянки, яка не охороняється в с. Горбанівка Полтавського району невідома особа викрала фундаментні металобетонні блоки в кількості 24 штуки на загальну суму 16800 грн.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка зафіксувала факт крадіжки. Співробітниками карного розшуку РВ були проведені розшукові міроприємства в ході яких встановлений автомобіль маніпулятор, що перевозив даний вантаж. В подальшому при опитуванні водія авто працівниками карного розшуку встановлено номер мобільного телефону замовника перевезення блоків, а згодом і саму особу замовника. Ним виявився 21 річний хлопець, мешканець с. Розсошенці, який зізнався в скоєнні даного злочину. Він розповів, що блоки ним було викрадено на протязі 2 діб, після чого він їх реалізував через оголошення в пресі.     Хлопець раніше не судимий, вів нормальний спосіб життя, а на крадіжку його спонукала нестача грошей, які він витратив на власні потреби.
Злочинець буде притягнутий до кримінальної відповідальності за ознаками ст. 185 КК України.Керівництво райвідділу звертається до населення з проханням при купівлі будь – який будівельних матеріалів у невідомих осіб, вимагати необхідні документи на товар та документи, що засвідчують особу продавця, щоб уникнути неприємностей в подальшому, оскільки будівельні матеріали придбані ними у такий спосіб вилучаються згідно чинного законодавства.

Автор: Л.А.Овчаренко, старший інспектор РН та ГФ СДІМ Полтавського РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації