Вхід | Реєстрація

Щодня виходять на полтавські вулиці інспектори по контролю за благоустроєм міста

Щоправда, якщо взимку найбільше порушень стосувалося неприбирання снігу, то теплої пори фахівці часто фіксують невикошену траву поблизу як приватних помешкань, так і торгових об'єктів. Черговий такий факт засвідчили поблизу зупинки «Сади-1».
Поблизу зупинки громадського транспорту «Сади-1» – два об'єкти, що обслуговують автовласників. Та якщо територія, прилегла до мийки автомобілів, акуратно прибрана, паркани побілені, то газони навколо сусіднього автомагазину густо заросли травою, яка, вочевидь, не косилася давно. Проте, це – не єдине порушення правил благоустрою, зафіксоване у даному випадку.
Цей підприємець порушив правила благоустрою не лише тим, що не викосив бур'яни на закріпленій території. Позаду торгового об'єкта інспектори знайшли яму, в якій стихійно складувався та утилізувався весь непотріб.
Фахівці говорять: підприємець потрапляв у поле зору інспекції і раніше. Як тоді, так і цього разу за порушення складено адмінпротокол.
Олена Бондаренко, провідний спеціаліст інспекції по контролю за благоустроєм м. Полтава:
- Були складені адміністративні протоколи за ст. 77-15 «Спалювання на прилеглій території», також не викошений бур'ян, а це - ст.27 правил благоустрою.
Дістати коментарі від приватного підприємця не вдалося, бо за вказаним інспекцією номером телефону ніхто не відповів. Щоправда, за кілька годин після рейду на прилеглій до контрольованого об'єкту території почали проводити викошування трави. Інспектори ж вкотре звертаються до городян з простою вимогою: не порушувати правил благоустрою Полтави.
Олена Бондаренко, провідний спеціаліст інспекції по контролю за благоустроєм м. Полтава:
- Хочу звернутися до мешканців приватного сектору, а також керівників підприємств, установ, організацій, що прилегла територія повинна бути викошена, коли трав'яний покрив перевищує 10 см. Після покосу він повинен бути 2,5 см.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2010, 17:21 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації