Вхід | Реєстрація

Проїзд через Дніпро обмежать додатковими спеціальними знаками

Кременчуцька дистанція колії Південної залізниці вимагає від міськвиконкому обвішати міст через Дніпро спеціальними знаками: «Проїзд авто вагою понад 13 тонн заборонено». Відповідного листа на цю тему місцеві залізничники надіслали на адресу мерії міста. Головний аргумент, викладений у зверненні: міст – старий і ремонтували його тричі – 1981 року, 1988 та 2007-го.
За спостереженням дистанції колії, щогодини по мосту їдуть 260 важких автомобілі, які своїми колесами руйнують мостовий перехід. З цього приводу вже було проведено експертизи, які відзначили перевищення навантаження на міст вдвічі від нормативів. Звідси і пропозиція - вивісити додаткові обмежувальні знаки та стежити за дотриманням заборони проїзду важких авто. Хоча вони і так є.
Але їх ніхто не дотримується і головне - ніхто не контролює.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2010, 15:39 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації