Вхід | Реєстрація

У місті буде свій аеропорт

Через багато років в аеропорт «Великохнівський» може і прилетить якийсь літак.
Кременчуцька мерія просить Кременчуцьку районну державну адміністрацію поділитися землею для існування міського аеропорту. Мова про злітну смугу, майданчик для стоянки літаків та землю під споруди, які місту передала область, зокрема аероклуб.
«Ми давно про це просимо, але поки що питання не вирішувалося, -повідомив заступник міського голови Олександр Биков. – Переговори з цього приводу тривають уже дуже довго, ми провели всі консультації з сільрадою села Потоки та райдержадміністрацією. Усе почалося з того, що аероклуб нашого міста просив нас взяти цей аеропорт на баланс, що ми і зробили».
За словами заступника мера, питання з землею для аеропорту до останнього часу не вирішувалося і справа дійшла до можливого судового процесу, в якому мерія міста буде позивачем, а відповідачем – райдержадміністрація.
«Можливо, тепер, уже при новому голові райдержадміністрації Кременчуцького району це питання вдасться вирішити без позову до суду. Якщо цей аеропорт не випросити, то злітно-посадкову смугу точно засадять кукурудзою. А так, з часом там з’явиться справжній аеропорт хоча б внутрішньодержавного значення», – зазначив заступник міського голови Кременчука.

Автор: www.kremenchuk.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2010, 09:48 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації