Вхід | Реєстрація

Про справи пенсійні розповість... кіоск

Уже рік в усіх 33 районних управліннях Головного управління Пенсійного Фонду України у Полтавській області діють інформаційні кіоски. Працюють вони за принципом банкомату.
Як повідомив заступник начальника управління Володимир Носенко, кожен пенсіонер або працюючий має можливість вставити в цей пристрій пенсійну картку або страхове свідоцтво і отримати актуальну інформацію про стан свого пенсійного рахунку, або дізнатися, скільки коштів до пенсійного фонду перераховано із заробітної плати.
Робітникам картки страхового свідоцтва видають органи Пенсійного фонду України через роботодавця. Для цього він має надіслати до обласного управління Пенсійного фонду відповідну анкету.


Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2010, 10:30 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації