Вхід | Реєстрація

Цукор може стати дефіцитом

Цукор може стати дефіцитом
На Глобинському цукровому заводі наразі триває процес цукроваріння. Цього сезону тут планують виробити 45 тис. тонн цукру та переробити 330 тис. тонн буряків. Поки продовжується збір солодких коренів, тому до завершення збирання врожаю робити прогнози щодо дефіциту цукру чи його подорожчання на підприємстві не беруться. У травні на Глобинщині пронеслися пилові бурі, які знищили 546 га солодких коренів. Очікується, що ціна цукру збільшиться. Минулими вихідними на оптовій базі, що по вул. Московській, 1 кг цукру коштував 6,20 грн., оптова ціна – 6 грн. за кг. Продавці кажуть, що ажіотажу не спостерігається.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2009, 11:27 | Глобине | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації