Вхід | Реєстрація

У Полтаві під час пожежі чоловік отримав опіки

19 травня у Полтаві близько 21-ї години пожежа виникла по пров. Космічному  в квартирі 57-річної полтавки. Під час пожежі отримав опіки ІІ-ІІІ ступенів 34-річний син господарки помешкання. Чоловіка направлено до 2-ї міської лікарні. Пожежу гасило 1 пожежне відділення.
Ще одна пожежа виникла у с. Тищенки Шишацького району. У приватному господарстві згоріло 3 т лугового сіна. Причиною пожежі стали дитячі пустощі з вогнем 7-річного онука  господаря. З вогнем боролось 1 відділення пожежної охорони.
Крім того, за добу у м. Полтаві, Глобинському і Карлівському районах сталися 3 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких  постраждало 3 людей.
Зокрема, у м. Полтаві по вул.Фрунзе  автобус «ЛАЗ-699» скоїв наїзд на 57-річну жительку м.Полтави, яка переходила проїжджу  частину дороги. Внаслідок ДТП жінка  отримала тілесні ушкодження і доставлена в полтавську обласну клінічну лікарню.
У сел. Котельва, на власній присадибній ділянці під час проведення земляних робіт, місцевий мешканець  виявив 1 артилерійський снаряд калібру 76 мм часів війни. Організовано охорону місця знахідки. Вилучення та знешкодження  боєприпасу планується здійснити сьогодні.

Автор: Управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2010, 10:09 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації