Вхід | Реєстрація

У річці Ворскла утонув 16-річний хлопчина

Нещасний випадок стався 20 травня у Полтаві. О 18.45 тіло 16-річного полтавця дістали з річки фахівці Полтавської рятувально-водолазної станції. Причиною нещасного випадку стало порушення хлопчиною правил поведінки на воді.
Загалом за 20 травня зафіксовано 4 надзвичайні події, а саме:  у Полтаві сталася 1 дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 1 людина, у Кременчуці і Кобеляцькому районі виникли 2 пожежі.
Так, в с. Вільхуватка Кобеляцького району в житловому будинку виникла пожежа, на місці якої виявлено труп 44-річного господаря помешкання.
У Кременчуці 20 травня о 8-й годині ранку пожежа спалахнула в адмінбудівлі транспортного цеху ЗАТ «Псьол», яку орендує ЗАО СП «КРЕБО». Вогонь частково знищив документацію, телефон, пошкодив меблі. Пожежу ліквідовували 2 відділення пожежної охорони. Збитки та причина пожежі встановлюються.
За добу піротехніки МНС знешкодили 4 артилерійські снаряди калібру 76  та 88 мм часів війни, які були виявлені в сел. Котельві.

Автор: Управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2010, 10:14 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації