Вхід | Реєстрація

Сімейна сварка вкотре обернулася трагедією

Міліціонери кажуть, що такий результат родинних стосунків у нашому регіоні нині актуальний.
Про подію, що сталася 15 травня в одному із сіл Кременчуцького району, повідомили в міському управлінні внутрішніх справ. До міліції звернулася 36-річна жінка, яка повідомила, що її співмешканець зарізав себе кухонним ножем після того, як подружжя посварилося. Вже на місці міліціонери виявили на подвір’ї тіло 52-річного чоловіка з різаною раною в області серця. І саме такий характер поранення спонукав слідчих засумніватися в тому, що людина могла сама собі нанести такий удар ножем. За словами прес-офіцера міського управління міліції Ганни Волювач, міліцейська практика свідчить, що такий сильний і точний удар ножем в область серця самогубця фізично не зміг би нанести собі сам.
У ході перевірки правоохоронці встановили, що сварка між співмешканцями виникла після спільного розпиття спиртних напоїв. Жінка посварилася з чоловіком на подвір’ї серед білого дня. І коли «жіночі аргументи» закінчилися, вона схопила в кухні ніж і встромила в груди чоловіка.
Наразі за фактом порушено кримінальну справу за вбивство. А ось було воно навмисне чи у стані афекту – з’ясовує слідство. Відомо, що у жінки є чотирьохрічна дитина. На момент трагедії вона, на щастя, перебувала в бабусі. У кременчуцькій міліції кажуть, що сімейні сварки, які завершуються вбивством, досить актуальні в нашому регіоні. За останні два роки на теренах Кременчука і району зареєстровано дев’ять фактів, коли після сварки саме жінки ставали вбивцями своїх чоловіків.

Автор: Ірина КОЖАРСЬКА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації