Вхід | Реєстрація

Стан правопорядку за три доби (з 21 по 24 травня 2010 року)

Упродовж трьох діб, з 21 по 24 травня 2010 року в Полтавській області зареєстровано 202 повідомлення про злочинні посягання, з них 132 злочини розкрито. За три доби скоєно 2 тяжких тілесних ушкодження, 4 грабежі, 114 крадіжок і 2 факти хуліганства. Виявлено 37 фактів незаконного обігу наркотиків і 5 фактів незаконного обігу зброї.
На автошляхах Полтавської області за три доби сталися 12 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинули 6 осіб та 12 осіб травмовано.
Дільничні інспектори міліції Кобеляцького району затримали 27-річного мешканця смт. Білики, який 20 травня після розпивання спиртних напоїв у ході виниклої сварки із 44-річнним односельцем, спричинив останньому проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Нарізі, вирішується питання про порушення відносно чоловіка кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тілесне ушкодження).
Працівники відділу карного розшуку затримали 17-річного хлопчика, який 21 травня о пів на першу години ночі зірвав з шиї 24-річного мешканця міста Полтави золотий ланцюжок з ладанкою. Нарізі, вирішується питання про порушення відносно неповнолітнього кримінальної справи за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).
В Октябрькому районі працівники міліції затримали 21-річного раніше судимого чоловіка, який 20 травня викрав гроші, магнітофон і продукти харчування з кіоску швидкого харчування. Нарізі, вирішується питання про порушення відносно чоловіка кримінальної справи за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).
Працівники міліції Кременчуцького району затримали 42-річного чоловіка, який в ніч на 18 травня викрав із сараю місцевого мешканця запчастини до трактора та металеві вироби. Нарізі, вирішується питання про порушення відносно зловмисника кримінальної справи за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).     
Протягом останніх трьох діб в Полтавській області померли 32 особи, семеро з яких зловживали спиртними напоями. Дві особи покінчили життя самогубством.
Нагадуємо номери телефонів, за якими Ви маєте можливість повідомляти інформацію щодо місця перебування зниклих людей, а також відомі Вам обставини вчинення злочинів: (0532) 51-77-57 або 102.

Автор: РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2010, 10:35 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації