Вхід | Реєстрація

Весняний розмай у Ленінському районі

Ленінському району Полтави – 70 років. Відзначили ювілей фестивалем художньої творчості навчальних закладів району «Весняний розмай» у будинку науки і техніки Полтавської дирекції залізничних перевезень Південної залізниці.
У брошурі, виданій до ювілею, історія, здобутки, розповіді про підприємства та видатних людей, які мешкали в цій частині міста. В районі намагаються знайти кошти і на створення таких видань, і на розвиток дитячої творчості.
З фінансуванням гуртків дитячої творчості, які діють у районі при кожному шкільному й дошкільному закладі, нині складно. Та всі проблеми намагаються вирішувати спільними зусиллями.
У підтвердження того, що фінансові труднощі – не завада розвитку дитячих здібностей, юні учасники фестивалю демонстрували на сцені свої численні таланти – танцювальні, вокальні, театральні...
«Весняний розмай» кілька годин буяв у повній глядацькій залі й подарував чимало радісних митей і учасникам, і гостям фестивалю.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2010, 11:06 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації