Вхід | Реєстрація

Під час святкових вихідних потонули дві дитини

Упродовж святкових вихідних на території Полтавської області на воді загинули дві дитини.
На жаль, подекуди відпочинок на березі водойми завершується трагедією. Як свідчить статистика, лише невеликий відсоток таких інцидентів припадає на суїциди і кримінальні події. Але найчастіше до біди призводить легковажність, недотримання елементарних правило бережності на воді, зокрема купання у невстановлених місцях і вживання спиртних напоїв.
Так, відпочинок неповнолітнього учня одного з профтехучилищ міста Полтави обернувся трагедією. Наприкінці минулої неділі 16-річний хлопчик весело проводив дозвілля на річці Ворскла у «компанії» спиртного. Захмелілий хлопчина захотів освіжитися, але недооцінив загрозу і потонув. 
Ще один випадок трагічної гибелі на воді стався у Машівському районі. Того дня, 22 травня, 8-класниця разом зі своїми друзями плавала на човні, у ставку. Дівчинка втратила рівновагу, впала у воду і потонула.
Практика засвідчує, що протягом літнього купального сезону кількість нещасних випадків зростає. З урахуванням ситуації, працівники міліції ГУМВС України в Полтавській області звертаються до населення з проханням дотримуватися правил безпечної поведінки на воді! Дорослим радимо особливо уважно стежити за дітьми, уникати заборонених для купання місць, утримуватися від далеких запливів і, насамперед, не заходити у воду у нетверезому стані. Окрім того, нагадуємо Вам, шановні громадяни про адміністративну відповідальність за розпивання спиртних напоїв у заборонених місцях.


Автор: ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2010, 12:56 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації