Вхід | Реєстрація

Викрадені на Прикарпатті старі Євангелія переховували в Полтаві

Міліція затримала чоловіка 1971 року народження, що протягом року викрадав із церков старі Євангеліє та спродував їх за безцінь. Як повідомили в УМВС України в Івано-Франківській області, загалом зловмисник на Прикарпатті поцупив 12 священних книг.
Складність розшуку крадія виникла через переховування зловмисника в лісі. Чоловік пересувався тільки вночі й на велосипеді і на з ким не спілкувався. Крадені старожитності він переправляв до Полтави.
З нашого обласного центру Євангелія прямували до Харкова на прилавок місцевого підприємця, що торгував антикваріатом.
За один екземпляр книги зловмисник отримував 8-10 тисяч гривень, зважаючи на те, що вік вкрадених книг в середньому складав 300 - 400 років.
В Івано-Франківській області чоловік поцупив 12 священних книг, ще 10 в Чернівецькій області.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2010, 11:22 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації