Вхід | Реєстрація

У порушників закону вилучено 1345 метрів сіток

На теренах області наближається до завершення операція  «Нерест».
За час її проведення правоохоронцями лінійного відділу в річпорту Кременчук затримано багатьох охочих порушити закон.
Міліціонерами проведено 75 профілактичних рейдів  на Кременчуцькому та Дніпропетровському водосховищах, річці Дніпро, Псел, Сула.
За ігнорування вимог законодавства України затримано 14 осіб, відносно яких порушено 14 кримінальних справ за зайняття незаконним рибним промислом. У порушників закону вилучено 1345 метрів сіток, 5 моточовнів та 5 двигунів, вилучено близько 800 кілограмів свіжовиловленої риби.
З метою виявлення та припинення  незаконної торгівельної діяльності  рибою та рибопродуктами правоохоронці перевіряли і різні ринки.  За результатами перевірок відносно продавців складено 25 адміністративних протоколів  за виявлені правопорушення.
Загалом, правопорушники завдали збитків водним живим біоресурсам на суму  близько 18 298 гривень .
«Попередньо  проаналізувавши  результати роботи ми можемо сказати, що досягнуто певних результатів, але працювати є над чим і робота в даному напрямку триватиме й надалі» - повідомив начальник лінійного відділу в річпорту Кременчук, Олександр Мартиш.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2010, 13:33 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації