Вхід | Реєстрація

З каналізації у Тарапуньку нічого не потрапило

«Аварія на колекторі призвела до зливу каналізаційних нечистот в річкову систему Полтави» – таке повідомлення з'явилося нещодавно на одному з полтавських сайтів мережі  Інтернет. Зокрема, начебто, постраждала річка Тарапунька.
Прибувши на місце ймовірної аварії на провулку Заячому, де і протікає неподалік річка Тарапунька, побачили бригаду робітників  «Полтававодоканалу». Вони стверджують: такі випадки типові  для полтавських каналізаційних колекторів.
Іван Містюк, начальник служби водовідведення КП «Полтававодоканал» пояснив: «Провал спричинився тим, що є таке поняття, як газова корозія залізобетонних труб. Собираються гази, які роз'їдають бетон і ці колектори рушаться. Практично 80 % колекторів міста зараз в аварійному стані».
Пан Містюк запевнив, що нічого з каналізації у річку не потрапило.
Аварійна бригада ремонтує колектор уже п'ятий  день. Обіцяють повністю  полагодити його до кінця тижня.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2010, 13:33 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації