Вхід | Реєстрація

День захисту дітей у Великій Багачці

День захисту дітей у Великій Багачці
1 червня в Великій Багачці пройшло традиційне свято "Дня захисту дітей". З привітанням до гостей свята звернулися Саковський Ю.Б. - голова районної Ради, Кушнерик С.В. - начальник райво, Чобітько О.В. - селищний голова. Майбутнє за нашими дітьми, які вже сьогодні беруться за конкретні справи. Саме їм належить утверджувати у світі авторитет України як могутньої європейської держави. Для цього необхідно наполегливо навчатися, сміливо мислити, шукати своє покликання і не зраджувати йому. А районний будинок творчості дітей та юнацтва (директор - Бережний В.П.) привітав гостей свята чудовим концертом. На закінчення присутні милувалися фейєрверком в зоряному небі Великобагачанщини.

Автор: www.vb-rvo.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації