Вхід | Реєстрація

Як отримати ідентифікаційний номер громадянам України та іноземним громадянам

Для одержання ідентифікаційного номера громадянину необхідно звернутися в податкову інспекцію за місцем проживання з паспортом і заповнити облікову картку.
Під час реєстрації до облікової картки фізичної особи-платника податків і інших обов'язкових платежів вносяться такі дані:
- прізвище, ім'я та по батькові; дата народження;
- місце народження (країна, область, район, населений пункт);
- місце проживання;
- місце основної роботи;
- види сплачуваних податків і інших обов'язкових платежів (ресурсні (рентні) та неподаткові платежі).
Для фізичних осіб- громадян України, зареєстрованих у місті Полтаві картку про присвоєння ідентифікаційного номеру можна отримати за адресою: м. Полтава, вул. Фрунзе, 155, каб. 104. Графік роботи:
Понеділок, вівторок, четвер, п'ятниця - з 900 до 1300 години.
Середа - з 1400 до 1900 години.
Іноземні громадяни реєструються й одержують Картку в державних податкових адміністраціях в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві й Севастополі при поданні паспортного документа. Іноземні громадяни при реєстрації та отриманні Картки фізичної особи - платника податків (з ідентифікаційним номером) в державній податковій адміністрації в області при поданні паспортного документа повинні подавати також засвідчений у встановленому законодавством порядку переклад українською мовою паспортного документа. Якщо іноземний громадянин доручає іншій особі отримати Картку, то така особа повинна подати особистий паспорт громадянина України або паспортний документ, паспортний документ іноземного громадянина або його ксерокопію (з чітким зображенням), у якому містяться такі дані: прізвище, ім'я, по батькові, місце народження, місце проживання, дата народження, а також нотаріально засвідчене доручення на отримання Картки та засвідчений у встановленому законодавством порядку переклад українською мовою паспортного документа іноземного громадянина. Зазначені зміни внесені наказом ДПА України від 29.11.2007 року №662 (зареєстрованим в Міністерстві юстиції України від 14.12.07р. №1375/14642) до Положення про картку фізичної особи - платника податків (затвердженого наказом Державної податкової адміністрації України від 27.01.98 №43 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19.02.98 за №124/2564).
У Полтавській області іноземні громадяни можуть отримати ідентифікаційний номер за адресою: м. Полтава, вул. Фрунзе, 104.
Графік роботи: вівторок, четвер - з 1000 до 1200 та з 1500 до 1700 години.

Автор: Відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Полтаві


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2010, 14:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації