Вхід | Реєстрація

Вимагав повернути борги з «того світу»

Алкоголізм – це непереборний потяг до спиртних напоїв, що пов’язаний із психічною та фізичною залежністю від них і призводить до психічних розладів та до особистісних змін.
Саме такий непереборний потяг відчув і 43 річний мешканець Полтави.
Якось вранці, розмірковуючи над тим, де взяти гроші на придбання спиртних напоїв, чоловікові спала на думку «раціональна ідея» - піти до сусідки та витребувати 200 гривень, які він нібито позичив її чоловіку, а той не віддав.  Як надумав так і зробив.
Та сусідка, вислухавши претензії, почала заперечувати факт позичання. Вона переконувала сусіда в тому, що якби її чоловік позичав у когось гроші, то вона б про це обов’язково знала.  Жінка відмовилася давати гроші візитеру, чим викликала не аби який гнів.  Не зважаючи на супротив власниці, чолов’яга пішов геть лише тоді, коли прихопив із собою телевізор та DVD програвач.
Зловмисник добре знав, що захистити хвору 57-річну жінку було нікому, адже її чоловік вже півтора роки як помер.
Але жіночка звернулася за допомогою до правоохоронців, які миттєво зреагували на повідомлення. В ході оперативно розшукової роботи, працівники міліції з’ясували, що телевізор сусідки зловмисник розташував на кухні власного помешкання.
Наразі, за фактом вчинених протиправних дій вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.

Автор: Світлана Росса, Помічник начальника Октябрського РВ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2010, 16:39 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації