Вхід | Реєстрація

В Миргороді проходила V акція «Серце до серця»

Із 3 по 23 травня 2010 року проходила V акція Всеукраїнського благодійного фонду „Серце до серця”.
Цього року зібрані кошти будуть використані на придбання медичного обладнання обласної лікарні для новонароджених немовлят, які потребують підтримки.
Наше місто уже вдруге долучається до цієї акції. Організатором заходу в м. Миргороді виступив Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Миргородської міської ради. До акції долучилися відділ освіти та підпорядковані йому заклади освіти, Миргородський державний керамічний технікум, громадські організації міста: Центр сімейного дозвілля „Джерело”, Миргородське міське товариство „Милосердя і здоров’я”, церква ЄХБ „Благодать” . Також 12 волонтерів центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводили інформаційну кампанію та збирали гроші серед небайдужих жителів нашого міста.
Фінал акції відбувся в приміщенні Центру естетичного виховання під час проекту-концерту хореографічного ансамблю „Веснянка” ЦЕВ та народного хореографічного ансамблю „Весна” Полтавського університету ім. В.Г. Короленка.
Підрахунок коштів, зібраних у рамках проведеної акції, відбувся в приміщенні Миргородського відділенні „Приватбанк”, працівники якого теж долучилися до акції. Всього в цьому році було зібрано 2246.44 грн.
Щиро дякуємо всім, хто підтримав акцію в нашому місті. Ви показали приклад милосердя, шляхетності і благородства. Сподіваємось, що з кожним роком ця акція буде набувати більшої популярності серед жителів та гостей м. Миргорода.

Автор: В.В. Максимова, спеціаліст центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2010, 11:53 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації