Вхід | Реєстрація

Один в лікарні, а інший в міліції

30 травня  до чергової частини Гадяцького РВ ГУМВС України в Полтавській області по телефону «102» від диспетчера станції швидкої медичної допомоги Гадяцької центральної районної лікарні надійшло повідомлення  про те, що в приймальне відділення лікарні каретою швидкої допомоги з тілесними ушкодженнями у вигляді ножових поранень доставлено мешканця Гадяча Анатолія (ім’я змінено) 1969 року народження.
Відразу ж на місце події виїхала слідчо – оперативна група на чолі з першим заступником начальника Гадяцького райвідділу міліції Р.М. Кролем.
Затримати  зловмисника не склало труднощів для правоохоронців, так як він і не намагався тікати. Ним виявився 30 річний місцевий житель Олександр (ім’я змінено), судимий і неодноразово, в основному за злочини пов’язані з наркотиками.
В ході слідства та бесід з підозрюваним та свідками даного дійства, міліціонери  змогли відтворити реальну картину того вечора.
Як повідомив старший слідчий слідчого управління ГУ МВС України в Полтавській області Кузьменко О.П. : « В неділю, 30 травня  в м. Гадяч на літньому майданчику  біля кафе – бару « Едем»  відпочивали громадяни. За одним столиком сидів Олександр зі своїми знайомими, а за іншим - Анатолій. І коли градус випитого почав підніматися, відпочиваючих потягло на з’ясування стосунків. Між Олександром та Анатолієм виникла суперечка. Тоді однин з них запропонував відійти від кафе та поговорити. Але спокійної і мирної розмови між ними так і не відбулося. Суперечка відразу ж переросла в бійку, в ході якої Олександр витягнув ножа і наніс своєму кривднику кілька проникаючих ударів в область живота.
Очевидці кривавого дійства відразу ж викликали швидку допомогу, яка й забрала потерпілого до лікарні.
Ось так і закінчився недільний вечір для двох місцевих громадян – один в лікарні, а інший в міліції.
На сьогодні стан здоров'я потерпілого стабільний. За фактом нанесення йому тілесних ушкоджень порушено кримінальну справу згідно ст.121 ч.1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Автор: І.І. Ященко, старший інспектор Гадяцького РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2010, 12:34 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації