Вхід | Реєстрація

В м.Лохвиця тротуари перегородили через корів

Жителі приватних садиб у Лохвиці поробили за парканами додаткові огорожі з кілків і дроту. Так люди захищають обійстя від корів, котрі повертаються з випасу.
— Велосипедисту чи пішоходу нікуди втекти, коли дві машини розминаються, — скаржиться місцева Валентина Антонюк, 51 рік. — Чому ніяка служба за цим не слідкує — можуть статися трагедії.
Власники садиб говорять, їм не подобається, що корови чухаються об паркани, випорожняються під дворами.
— На нашій вулиці три корови, — говорить Любов Глущенко, 55 років. — Одну хазяїн водить на налигачі. А двох хазяї поганяють поганенько. Женучи, лускають насіння, говорять по мобільному. От вони і йдуть не по обочині над дорогою, а під самісіньким двором. Отут, на розі, об наш паркан чухаються, під ним і на ньому ”коржики” залишають. Я вже ворота й паркан мити замахалася. Ми з чоловіком натягнули дріт і гілок понакладали.
— У нас паркан їх корови поваляли, — додає чоловік Любові Григорівни. — То нам сказали, що він гнилий був, і навіть не допомогли ремонтувати.
Жителі вул. Щорса заперечують, що загорожами загрожують безпеці руху.
— Тут три машини за годину не завжди проїжджає, — говорить чоловік. — Розминутися є де.
Люди вважають, що мають право садити дерева та робити загороди неподалік від паркану.
— Навіть на відстані метра від паркану робити додаткову огорожу не можна, — пояснює заступник мера Лохвиці Володимир Крючков. — Якщо женуть корів, то господарі повинні прибирати за ними.

Автор: Сергій НІКОНОВ, www.ezheliy.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2010, 13:01 | Лохвиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації