Вхід | Реєстрація

Маршрутників лякали Миколою Азаровим

І обіцяли гарні дороги.
Кременчуцькі перевізники, надалі, не балакатимуть під перевезення пасажирів по мобільному телефону, а самі перевезення пасажирів триватимуть у місті, як і потрібно – до 23-00. Тобто, скарг, що маршруток № 18, 20 та автобусу №1 не дочекаєшся ніколи, – ні вдень ні вночі.
А ще у перспективі, можливо, на маршруті №28, за яким пасажирів перевозять з 3-го За насипу, нарешті, з”явиться автобус з вартістю проїзду, як це означено у договорі з перевізником, в 1 гривню… Взамін перевізникам Кременчука пообіцяли нормальні й відремонтовані дороги, аби їхні маршрутки не плигали по ямам.
Це новий заступник міського голови Володимир Тараторін провів свою першу нараду з міськими перевізниками. І від нового заступника мера директори маршрутів почули, кременчуцький транспорт працюватиме так само як у Сімферополі. Також навий віце-мер дуже швидко домовиться з Прем’єр-Міністром України Миколою Азаровим, аби посадити в усі маршрутні таксі Кременчука по податківцю. Останні й будуть контролювати рух коштів, видачу квитків… і найголовніше – сплату податків міськими перевізниками.
Звісно така перспектива була зустрінута без особливого ентузіазму й одночасно без великої довіри до слів промовця.
Втім, інші слова Володимира Тараторіна за якими “…у Києві вже розглядається питання про виділення цільових коштів для ремонту доріг у місті”, зустрінуті директорами маршрутів схвально.
Про що нагадали перевізникам – їм час вже брати кредити і купувати великі автобуси та позбавлятися малих авто. Однак, у кого саме слід брати кошти й під які відсотки їх видаватимуть, віце-мер не уточнював.
Перший успіх нового заступника міського голови на нараді є. За ним номери маршруток № 3-Б швидко перероблять на № 3. Букву Б на табличці зроблять меншою. Далі, можливо, на порядок денний стане питання про поновлення перевезень пасажирів до приміського села Соснівка, про що дуже просять мешканці Кременчуцького району.

Автор: www.kremenchuk.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2010, 13:14 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації